fillarit.jpg
fillarit.jpg

Aikuisten pyörät


Pelagon, Helkaman ja Crescentin laadukkaat pyörät miehille ja naisille, tervetuloa koeajamaan.

SCROLL DOWN

Aikuisten pyörät


Pelagon, Helkaman ja Crescentin laadukkaat pyörät miehille ja naisille, tervetuloa koeajamaan.

Pelago

Suomalaisia, Kestäviä, käytännöllisiä, kauniita. Pelagot ovat luotettavia pyöriä jokapäiväiseen käyttöön, kaupunkipyöräilyyn ja retkeilyyn. Valikoimastamme löydät sekä klassiset teräsrunkoiset kaupunkipyörät että tekniset kevennetyt vaihdepyörät erilaisiin käyttötarpeisiin. 

Pelago Brooklyn

Brooklyn on klassinen kaupunkipyörä, jossa on melko pysty ajoasento ja siksi se sopii hyvin kauppareissuille, lasten kuljetukseen ja lyhyeen kaupunkiajoon.

 

Pelago Bristol   Perinteinen kaupunkipyörä miehille. Ryhdikäs ajoasento ja kestävä runko. Sopii mainiosti kaupunkiajoon, kauppareissuille sekä lastenkuljetukseen.

Pelago Bristol

Perinteinen kaupunkipyörä miehille. Ryhdikäs ajoasento ja kestävä runko. Sopii mainiosti kaupunkiajoon, kauppareissuille sekä lastenkuljetukseen.

Pelago Airisto

Airisto on monipuolinen kaupunkipyörä levyjarruilla ja ulkovaihteilla. Airisto sopii hyvin kaupunkiajoon, mutta sillä voi hyvin ajaa myös pidempää matkaa. Airistosta on saatavilla kolme eri runkokokoa. 8-vaihteisen 

Pelago Hanko   Monipuolinen hybridipyörä aktiivi- ja työmatkapyöräilyyn kaikissa olosuhteissa. Kevyt runko ja kolme eri vaihde- ja runkovariaatiota.

Pelago Hanko

Monipuolinen hybridipyörä aktiivi- ja työmatkapyöräilyyn kaikissa olosuhteissa. Kevyt runko ja kolme eri vaihde- ja runkovariaatiota.

Pelago Capri

Capri on kevyt urbaani kaupunkipyörä, joka sopii myös aktiivipyöräilyyn. Capria on saatavana kahdessa eri runkokoossa. 


HELKAMA

Helkama on suomalainen perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1905. Ostamalla Helkapyörän tuet samalla suomalaista työtä, sillä kaikki pyörät kasataan Hangossa Helkaman tehtaalla. 

Helkama Jopo   Jopo on värikäs ja kaunis klassikkopyörä, joka on myös Pohjoismaiden myydyin pyörä. Värejä saatavilla fuksia, turkoosi ja lila.

Helkama Jopo

Jopo on värikäs ja kaunis klassikkopyörä, joka on myös Pohjoismaiden myydyin pyörä. Värejä saatavilla fuksia, turkoosi ja lila.

Helkama Ilona   Ilona on kaunis ja klassinen kaupunkipyörä. Varustuksena kori ja tarakka sekä runkolukko. Saatavilla mustana 7-vaihteisena. 

Helkama Ilona

Ilona on kaunis ja klassinen kaupunkipyörä. Varustuksena kori ja tarakka sekä runkolukko. Saatavilla mustana 7-vaihteisena. 


CRESCENT

Crescent Milli   Hybridipyörä kaupunkiajoon

Crescent Milli

Hybridipyörä kaupunkiajoon

Crescent Femto   Hybridipyörä hyvillä osilla kaupunkipyöräilyyn ja työmatkoille. 

Crescent Femto

Hybridipyörä hyvillä osilla kaupunkipyöräilyyn ja työmatkoille. 

Crescent Nikka   Tyylikäs hybridipyörä pidemmälle matkalle

Crescent Nikka

Tyylikäs hybridipyörä pidemmälle matkalle

Crescent Atto   Perushybridi miehille, luotettava kulkupeli myös pidemmälle matkalle, ympärivuotiseen käyttöön. 

Crescent Atto

Perushybridi miehille, luotettava kulkupeli myös pidemmälle matkalle, ympärivuotiseen käyttöön. 

Crescent Klinte   Peruspyörä kauppamatkoille

Crescent Klinte

Peruspyörä kauppamatkoille