lastenpyorat.jpg
lastenpyorat.jpg

LastenpyöRÄT


Frog lastenpyörät ovat kevyitä polkea ja erittäin kestäviä.

SCROLL DOWN

LastenpyöRÄT


Frog lastenpyörät ovat kevyitä polkea ja erittäin kestäviä.

FROG

Kevyt lastenpyörä, jolla pienikin lapsi jaksaa polkea ylämäet itse ylös. Osat on suunniteltu lapsen mittasuhteille sopiviksi ja lapsi oppii vaihteiden ja käsijarrun käyttöön sujuvasti pienestä pitäen. Frogin mallistosta löydät sopivan koon lapsellesi mittaamalla häneltä reiden sisäpituuden senttimetreinä. Sopivan pyörän koko on lähinnä tuota lukemaa oleva koko.

Liikkeessämme on ympäri vuoden varastossa hyvä valikoima. Kiireellisimpänä aikana keväällä kannattaa soittaa ja varata pyörä etukäteen. Jos tietyn värinen pyörä kiinnostaa, kannattaa ja varmistaa sen saatavuus, varsinkin jos tulet pitkän matkan päästä.

Saamme yleensä oikean värin koottua hyvin pikaisella varoitusajalla, jos pyörä ei ole valmiina liikkeessämme. Myös pyörän postitus onnistuu ympäri Suomea pienellä lisämaksulla. Frog-pyörän ostaja saa aina toisen ulkorengasparin kaupan päälle.

Tadpole 160€

Tadpole on Frogin potkupyörä, jolla voi aloittaa polkemisen noin 2v iässä. Lapsi opettelee käsijarrun käyttöä potkupyöräillessään ja tällöin varsinaisella pyörällä ajon oppii helpommin. Saatavilla on myös Tadpole+ isommalle lapselle.

FROG 52, 405€

Hybridipyörä pienelle polkijalle kevyellä alumiinirungolla ja 20 tuuman renkaalla. Pyörässä on käsijarrut ja 8 vaihdetta takana helpottamassa mäkien nousua. Sopii noin 5-6-vuotiaalle.

FROG 69, 450€

Frog 69 sopii yleensä noin 10-12-vuotiaalle lapselle. Siinä on 26 tuuman renkaat, kevyt alumiinirunko, 8 vaihdetta ja käsijarrut.

FROG 43, 310€

Frog 43 sopii noin 3-4-vuotiaille lapsille. Sen rengaskoko on 14 tuumaa ja siinä on kevyt alumiinirunko. Varusteena on kaksi käsijarrua. Taakse on mahdollista kiinnittää myös apupyörät.

FROG 55, 415€

Hybridipyörä pienelle polkijalle kevyellä alumiinirungolla ja 20 tuuman renkaalla. Pyörässä on käsijarrut ja 8 vaihdetta helpottamassa mäkien nousua. Sopii noin 6-7 -vuotiaalle.

FROG 73, 460€

Kevyt alumiinirunkoinen hybridipyörä isommalle lapselle tai pienelle aikuiselle. Renkaan koko on 26 tuumaa. Varusteina on käsijarrut ja 8 vaihdetta. Sopii noin 12-14-vuotiaalle lapselle.

FROG 48, 320€

Frog 48 sopii noin 4-5-vuotiaalle lapselle. Siinä on 16 tuuman rengas, käsijarrut sekä kevyt alumiinirunko. aakse on mahdollista kiinnittää myös apupyörät.

FROG 62, 430€

Hybridipyörä kouluikäiselle lapselle. Frog 62 sopii lapselle, jonka reiden sisämitta on noin 62 cm ja ikää noin 8-10 vuotta. Pyörässä on 24 tuuman renkaat, kevyt alumiinirunko, käsijarrut ja kahdeksan vaihdetta.